Error
  • Error loading feed data

STRAATRAAD

Elke woensdagochtend vanaf 09u30 tot 11u30 in het Annahuis: de STRAATRAAD.
Dak- en thuislozen zitten wekelijks om tafel met beleidsmakers, hulpverleners en geïnteresseerden. Drie vragen staan centraal: Wat kan anders? Hoe kan het beter? En wie moet daar vanaf weten? In het afgelopen halfjaar is onder meer gesproken met de gemeente over activering, met de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda (SMO) over de nieuwe opvang aan de Galderseweg en met gemeentelijke politiek over de Wet Werken naar Vermogen.
Ook is – met gepaste trots – een product ontwikkeld: de STRAATTOUR. Dak- en thuislozen leiden geïnteresseerden rond over straat langs plekken die van belang zijn in het straatleven. In regionale en landelijke pers is hier uitgebreid aandacht aan besteed. De rondleiding duurt een dagdeel en kost € 8,-- p.p.; lunch is inbegrepen.
Ben je geïnteresseerd? Je kunt elke week aanschuiven in de STRAATRAAD. Wekelijks verschijnt een verslag van de STRAATRAAD op www.straatkrantbreda.nl.

Zet zich in voor:
Dialoog tussen Dak- en thuislozen, beleidsmakers, hulpverleners en geïnteresseerden

Wij bieden: 
de STRAATTOUR, Dak- en thuislozen leiden langs plekken die van belang zijn in het straatleven.

Aanmelden :
Ben je geïnteresseerd? Je kunt elke week aanschuiven in de STRAATRAAD. Elke woensdagochtend vanaf 09u30 tot 11u30 in het Annahuis, Haagweg 3: de STRAATRAAD.

Contact:
Hans Diks, e-mail: H.Diks.ij@smobreda.nl; telefoon: 06-30979462.
Dorothe IJsseldijk; telefoon: 076-5217964.

De STRAATRAAD is een samenwerking tussen het Annahuis en de SMO.