Error
  • Error loading feed data

Stichting Tientjes

Stichting Tientjes:
Mensen aan de onderkant van de samenleving vragen we: wat kun jij? Iedereen kan iets, wat is jouw bijdrage aan de wereld? En zie je mogelijkheden daar tientjes voor te vragen? Je kunt via de site een eigen advertentie plaatsen waarin je jouw Ding aanbiedt.
Maatschappelijk betrokken ondernemers vragen we een dienst of product die normaliter voor ons onbereikbaar zijn voor een tientje aan te bieden: dat creëert onverwachte mogelijkheden.
Wil je iets? Vraag ernaar, Durf te vragen: wij gaan kijken met jou wat er kan. er kan in Nederland veel meer dan wij alsmaar denken. Tenslotte hebben we een tientjesacademie opgericht waar we mensen trainen in Geloven in zichzelf. We zijn te vinden onder: www.tientjes.net
Wij zoeken vrijwilligers om Tientjes Breda handen en voeten te geven.

Zet zich in voor:
Mensen met een kleine beurs. Daarnaast slaan wij bruggen tussen grote en kleine beurzen.

Wij bieden:
Deelname voor tientje per jaar. Daarvoor ben je deelnemer en mag je van alle Tientjesaanbiedingen gebruik maken en zelf een advertentie plaatsen.
En wij bieden NLP-opleidingen en empower-trainingen of op basis van Pay it forward: je krijgt een opleiding en doet er iets moois voor terug aan de maatschappij of in overleg met Sociale dienst of UWV.

Aanmelding:
Mail, bel, sms of tweet: we nemen zo snel mogelijk contact op met je.

Contact:
24 uur per dag  Erna Smeekens, bereikbaar via tientjestientjes@gmail.com
Twitter: @ernasmeekens  en @tientjesnet