Error
  • Error loading feed data

Inloop voor Elkaar

Inloop Voor Elkaar is een laagdrempelige Inloop voor het gehele gebied Noord-Oost ten noorden van de Spoorlijn. Is het gehele jaar iedere woensdag open van 10.00 uur tot 12.00 uur in gemeenschapshuis de Biesdonk, Belgieplein 8, 4826 KT Breda. Er wordt gratis koffie en thee geschonken en er is altijd een luisteren oor voor je. Er is een gepensioneerde maatschappelijk werker die zo gewenst je een beetje vooruit kan helpen, er is een gediplomeerde counselor aanwezig en je kunt moeilijke papieren laten invullen, In een aangrenzend lokaal is er vanaf mei 2012 yoga van 10.30 uur tot 11.30 uur voor wie dat wil. Daarnaast is er nog een Kerst- en paasbruch en één keer per jaar maken we een uitstapje

Zet zich in voor:
We zetten ons in principe in voor iedereen, maar vooral voor mensen die een extra steuntje nodig hebben.

We bieden:
In de eerste plaats bieden we een luisteren oor aan en een gezellige omgeving, maar daarnaast kunnen we ook een beroep op instellingen, die personen financieel ondersteunen in noodsituaties.

Aanmelden:
Bij Voor Elkaar kan iedereen iedere woensdagochtend terecht. Sommige instanties beslissen binnen een wek, anderen doen er iets langer over, soms wel een maand.

Contact:
Florentine Lockefeer  f.lockefeer@gmail.com